Om Swedemarine

Om oss

Swedemarine drivs av Anna Sandgren och hennes erfarna medarbetare. Anna är professionell utbildare inom båt och vattenskoter, charterskeppare, seglare, journalist och internationell båttestare. Hon håller bland annat mycket uppskattade kurser i Handhavande av Snabba Fartyg för Sjöskolan på Beckholmen och hon har bland annat skrivit läroboken ”Vattenskoterboken – Förarbevis vattenskoter” (Jure bokförlag). Dessutom medverkar Anna i en rad filmer där hon gör stuntroller både på vattenskoter och i båt. Anna är en positiv person med mycket energi. Som lärare är hon lugn, metodisk och bestämd. I varje fall enligt hennes elever. 

 

Kontakt

Anna Sandgren
Rörängsvägen 19
185 41 Vaxholm
Mobil: +46 70 316 19 19
anna.sandgren@swedemarine.se

 
Följ oss på sociala medier

VÅR BÅT OCKELBO CAB B25

Vi är själva förälskade i vår Ockelbo B25 CAB och tror att du kommer känna samma trygghet, körglädje och fartkänsla som vi, när du väl hoppat ombord. Här väntar stora sociala ytor, både ute och inne. Kabinen har ståhöjd och är utrustad med bekvämt dämpade stolar, värmare, dubbla takluckor, två rymliga soffor och ett bord som kan fällas upp vid behov. Vi har den senaste navigationsutrustningen från Simrad, dubbla plottrar och radar. Vi hjälper dig gärna att bli en fena på att hantera dem. I aktern sitter en 300 hästare från Mercury, som ger en topphastighet på cirka 50 knop och marschfart på runt 26–28 knop. Båten är byggd i aluminium med helsvetsade fogar och är konstruerad för att klara tuffa tag, oavsett årstid och väderutmaningar. Vår båt är lättmanövrerad och förlåtande, men bjuder samtidigt på en körglädje som får även den mest kräsne föraren att dra på smilbanden

Varmt välkommen ombord! 

swedemarine

Här står Anna och håller låda i TV4. 

Anna lär ut ECO-driving.

Swedemarine är stolt samarbetspartner med:

Ockelbo Boats  

Sjöskolan på Beckholmen 
Båtutbildningar för såväl sjömannen på de sju haven, som fritidsskepparen i badviken. Vi utbildar centralt och marint i Stockholm.
Från Förarbevis båt till Basic Safety.

ATV-Shopen 

Kajaksidan 

om swedemarine

Anna håller låda med TV4 igen!